Thursday, January 14, 2010

گيهان و خوانندگان- ده

با سلام. خواهشمند است دستور پخت شنسل مرغ با آبليمو و تره فرنگي را در مجله خوب و وزين‌تان آموزش دهيد. با تشكر، پانته‌آ سپنتا از نياوران
(اِ... فكر كنم اشتباهي به جاي مجله خانواده به گيهان زنگ زدم...)
معذرت مي‌خوام، اشتباه شد، اينو چاپ كنين: مرگ بر منافق ِ بي حياي بد و لوس
با تشكر مجدد از زحمات شما برادران، رجب ِ فاطمي

No comments:

Post a Comment

لطفا با نام بنویسید
اگر سوالی دارید از طریق ایمیل بپرسید
کامنت‌های توهين‌‌آميز تائيد نمی‌شوند